Nonnie en Beertje

Een paar dagen geleden had ik een dame in de stoel met wiens goedkeuren ik het onderstaande mag delen. Waarom ik dit zo leuk vind zal ik uitleggen.

 

Tijdens de sessie ging ik met haar een regressie doen. Ze ging o.a. terug naar een moment in haar leven waar ze nog een meisje van 4 jaar was. Ik vroeg haar waar ze was en wat ze aan het doen was op dat moment. Ze zat buiten op de veranda te spelen met haar pop en een beer. "Nonnie en Beertje". Het was mooi weer. Haar moeder was binnen in de keuken, met de was bezig. De deuren van de veranda stonden open, zodat haar moeder een oogje in het zeil kon houden. Later gingen ze samen bij de buurvrouw koffie drinken. Zij kreeg dan een broodje met boter, cacao en suiker.

 

Nu kan ik niet verder uitwijden over de sessie. Maar wat ik nou zo leuk vond, is dat ik een paar dagen later een foto van haar kreeg toegestuurd. Van Nonnie en Beertje....

Deze heeft ze nog steeds. Al zo'n 60 JAAR!

Ze liet me weten dat het nu veel beter met haar gaat. Niet meer zo nerveus, onzeker. En dat ze steviger in haar schoenen staat. Ook slaapt ze nu goed zonder slaapmedicatie. Is minder moe en kan ze weer genieten van muziek. Iets wat ze al heel lang niet meer kon.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    marianne (donderdag, 11 juli 2019 13:17)

    door jou lieve Wilma , heb ik weer kracht gekregen om door te gaan. love you .

  • #2

    marianne (vrijdag, 11 oktober 2019 11:40)

    door veel trauma's opgelopen te hebben werd ook mijn lijf ziek oa angio oedeem met netelroos en veel pijn door artrose (misschien door al de prednison)die ik mocht slikken omdat de artsen niet wisten wat ze er mee aan moesten. als je niet goed in je vel zit kan dat ontaarden in allerlei ziektes en kwalen. was er al jaren mee doende en zo erg dat ik er genoeg van kreeg. gelukkig kwam er op tijd een nieuw geneesmiddel op de markt (xolair) die de angio en netelroos onder controle kreeg. door enkele sessies bij Wilma kreeg ik ook meer rust in mijn lijf en sta ik steviger op mijn benen. lieve Wilma ik ben je dankbaar voor al de tijd die je aan mij hebt besteed . de pijn is nu dragelijk en dus mijn leven weer wat mooier .

 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427