Algemene Voorwaarden

 

 

Het is mijn doel om je een zo goed mogelijke service te bieden en je zo duidelijk mogelijk te informeren. Om dit te bereiken is het nodig enkele algemene voorwaarden te laten gelden bij het boeken van een Hypnose of OldPain2Go sessie.

 

Afspraak afzeggen of verzetten:

Afzeggen of verzetten minimaal 24 uur van te voren, zodat ik je plaats nog aan iemand anders kan aanbieden. Bij te laat komen of helemaal niet verschijnen op de afspraak wordt 50% van de sessie in rekening gebracht.

 

Betaling:

Alle betalingen gebeuren contant of per overschrijving vooraf.  Na een sessie kun je beduusd zijn, onder de indruk. Heerlijk ontspannen en/pijnvrij.   Het is dan fijn dat je de deur uit kunt lopen zonder dat je nog aan de betaling hoeft te denken.

 

Medische klachten:

Ik ben Hypnosecoach dus geen arts, psychiater, psycholoog. Ik stel dan ook geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en lever geen medische diensten. Alle therapieën zijn gebaseerd op Hypnose en/of Oldpain2Go techniek.

 

Garantie:

Geen enkele methode  biedt garanties. Niet iedereen reageert namelijk hetzelfde . Geen enkele therapeut kan het eindresultaat garanderen. Net zoals geen enkele arts, psychiater, chirurg garantie kan geven over het resultaat van hun behandeling. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om je te helpen je gewenste resultaat te bereiken. Een deel van het werk zal dus altijd bij jezelf liggen.

De methodes zijn een samenwerking tussen jou en mij. Het resultaat is dan ook mede afhankelijk van jouw motivatie en toewijding. Ook al doe ik mijn werk correct en geef ik jou de juiste suggesties, dan nog kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als jij deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt. Als ik tijdens ons eerste afspraak merk dat mijn methodes niets voor jou zijn, dan ga ik mijn programma ook niet aan je verkopen en ben je me ook niets verschuldigd, behalve deze eerste sessie. In geen enkel geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

 

 

 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427