Even voorstellen


Mijn naam is Wilma de Meer. Ik ben 49 jaar, moeder van twee dochters en woon in Leeuwarden waar ik ook mijn praktijk aan huis heb. Het is inmiddels mijn passie geworden om mensen te helpen die het (even) moeilijk hebben. Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn, zich lekker in zijn vel te voelen. Tijdens een sessie neem ik dan ook uitgebreid de tijd om samen met jou te onderzoeken waar "de schoen wringt". Ik ben geduldig en open-minded. Alles is bespreekbaar.

 

In 2010 kwam ik door een ingrijpende gebeurtenis binnen mijn gezin in een ernstige depressie terecht. Niet wetende dat het allemaal nog erger zou worden door gebeurtenissen die daarop volgden. Er leek geen einde aan te komen.

Om een lang verhaal kort te houden: depressie. trauma, angst en paniekaanvallen zijn mij niet vreemd. Been There Done That!...

 

Het is dan ook om die reden dat ik nu mensen wil helpen die lijden aan PTSS, ernstig depressief zijn en/of worden geteisterd door angst en paniekaanvallen. Voor wie het leven zinloos, uitzichtloos lijkt! 

 

Binnen de psychiatrie wordt je gezien als een echte patiënt met een ziekte of stoornis. Als de diagnose is gesteld worden medicijnen en vaak langdurige therapie voorgeschreven die volgens de regels gevolgd moet worden. Ik ken de kalmerende medicijnen, antidepressiva en verschillende vormen van therapie. Emotieregulatietherapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie .... noem maar op. Het is allemaal zeer leerzaam en waardevol. Echter blijft het symptoombestrijding. Leren omgaan met al die emoties. 

Maar de KERN wordt niet aangepakt. En daar zit het 'm nou juist!

 

Hypnotherapie is een fantastische, krachtige vorm van therapie, waarbij je al snel kunt opknappen. Weer innerlijke rust kunt ervaren. En die dingen kunt doen waar je zo van kon genieten. En veel meer! .. Zonder gevaar voor terugval. 

 

Hypnose heeft mijn leven veranderd!

 

Die eerste sessie maakte een dusdanige indruk op me, dat ik me ben gaan verdiepen in de theorie over het onderbewuste en het brein in het algemeen. Dit fascineerde me enorm. Maar ook door het fenomeen hypnose. En wat hiermee allemaal te bereiken valt op therapeutisch vlak.

 

Vrij snel daarna ben ik de Hypnotherapy practitioner opleiding gaan doen aan de NLP Life Academy van Martijn Groenendal in Den Haag. Na mijn kennis te hebben uitgebreid tijdens de Master Practitioner opleiding, werk ik nu onder auspicien van de IAPCH

 

Hoe het brein werkt is zeer complex en heel bijzonder. Echter werkt deze natuurlijk in samenwerking met het hele lichaam. Al in mijn jongere jaren trok de werking van het menselijk lichaam mijn aandacht. Ik vond het fascinerend. En dat is nu alleen nog maar sterker geworden. Intussen ben ik me aan het verdiepen in de Germaanse Geneeskunde en heb ik tevens de methodology van Steven Blake uit Engeland mogen leren. Deze methode werkt! Dit is allang bewezen. Een prachtige methode waarbij chronische pijn kan worden uitgeschakeld. Dankbaar ben ik dan ook dat ik me heb mogen aansluiten bij (nog) kleine groep OldPain2Go Practioners in Nederland.

 


 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427