OldPain2Go nu ook in Leeuwarden

 

 

OldPain2Go® zorgt ervoor dat oude pijn, wat geen functie meer heeft wordt uitgeschakeld. Deze methode mag toegepast worden bij mensen met chronische pijn die vaak te horen hebben gekregen vanuit de zorgverlening: 'je moet er maar mee leren leven' of 'deze pijn is niet te genezen'.

Pijn is nuttig!

Pijn is een complex proces die in de hersenen wordt gemaakt om een passende boodschap te sturen naar het gebied dat aandacht nodig heeft. Het is een signaal van ons lichaam dat ons waarschuwt als er een nieuwe verwonding is en dat er wat aan gedaan moet worden. Zodra de juiste medische diagnose is gesteld en er actie ondernomen is,  kan het lichaam beginnen met herstellen. De weefsels kunnen gaan genezen. Dit duurt enkele weken. De pijn wordt minder en is normaal gesproken al helemaal weg voordat het lichaam volledig hersteld is.

Maar.............

in veel gevallen blijft het lichaam een pijnsignaal afgeven, terwijl je er alles aan gedaan hebt wat nodig was en het weefsel al volledig genezen is. Dan is er sprake van chronische pijn. de pijnboodschap zit als het ware 'gevangen' in je lichaam.

 

Je zou het kunnen vergelijken met een brandalarm wat blijft afgaan, dagen of weken nadat de brand al is geblust. In feite geeft ons lichaam een oud pijnsignaal wat niet meer nodig is. De boodschap is al lang aangekomen, er is geen noodzaak meer voor! Oude pijn is oud nieuws! En dus onnodig. Oude pijn kan bovendien gevaarlijk zijn omdat het nieuwe/acute pijn als het ware 'overruled' waardoor je niet de gewenste actie kunt ondernemen.

Waarschijnlijk heeft u van alles al geprobeerd om van deze pijn af te komen? Maar tevergeefs?.... Heeft u vanuit de zorgverlening vaak te horen gekregen dat het vage klachten zijn, er niets aan te doen is en/of dat u er mee moet leren leven? Dat is wanneer OldPain2Go kan helpen. Zelfs wanneer niets anders helpt.


Met de OldPain2Go® techniek kan deze oude (chronische) pijn voorgoed weggenomen worden. De behandeling bevat directe communicatie met het onderbewustzijn, terwijl je er bewust bij aanwezig bent. Het onderbewustzijn is ervoor om je helpen en te zorgen dat je de beste kwaliteit van leven hebt. Als het onderbewustzijn inziet dat het met het oude pijnprogramma meer ongemak brengt dan dat het zorgt voor een goede kwaliteit van leven, dan zal het moeten veranderen en zal het oude pijnbericht helemaal of nagenoeg helemaal uitschakelen.

Al na één behandeling kan een lager pijnniveau of volledige verwijdering van dat oude pijnbericht bereikt worden. Er zijn inmiddels honderden klanten geholpen om pijnvrij te zijn met OldPain2Go®.

U  kunt hier een aantal Nederlandse testimonials kijken. En hier engels-talige testimonials. 

Je hoeft er niet in te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is de pijn willen loslaten.

OldPain2Go kan o.a worden ingezet bij:

 • chronische pijn
 • ontstekingen
 • artritis
 • artrose
 • fibromyalgie
 • oud letsel/blessures
 • chronische vermoeidheid
 • reuma
 • gewrichtspijn
 • allergieën (hooikoorts/gluten/lactose, enz)
 • overgevoeligheden
 • prikkelbare darm syndroom

 

OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. astma, darmproblemen, hormonale disbalans en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid en slaapproblemen.

Oldpain2Go: De meest gestelde vragen beantwoord.


 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427