De meest gestelde vragen beantwoord.

 

 

Werkt het?

Ja, in de meeste gevallen met een cliënt die absoluut pijnvrij wil zijn.

 

Moet ik de pijn houden totdat dat deel volledig is genezen?

Nee, pijn is een boodschap dat als het eenmaal heeft gewezen op het probleem en u alles hebt gedaan wat u kunt, het niet langer nodig is. Denk aan een brandalarm, het wordt uitgeschakeld en gereset om alert te zijn wanneer het vuur uit is, zelfs als het schade heeft veroorzaakt!

 

Is dit een techniek voor pijnbehandeling?

Nee, pijnmanagement gaat over voortdurende inspanning en laat je zelden vrij van pijn.

 

Wat kan ik verwachten?

Een van de drie dingen: geen pijn, verminderde pijn of geen verandering.

 

Werkt het bij elk soort pijn?

Ja, Het kan werken bij elk soort pijn, ongeacht de oorspronkelijke oorzaak.

 

Ik heb echt sterke pijnstillers, kan een OldPain2Go Practitioner me helpen deze pijn te verwijderen?

Ja dat kan! Denk hier even over na, als u sterke pijntabletten of injecties voorgeschreven krijgt, is de medisch deskundige er ook van overtuigd dat de pijn niet nodig is! Pijnstillers stoppen echter niet het versturen van de pijnmelding, ze interfereren ermee en bereiken het deel van het lichaam waarvoor het bestemd is. OldPain2Go is bedoeld om te vragen of het signaal kan worden gestopt, als het veilig is om dit te doen.

 

Ik heb last van slijtage, hoe zit het dan?

Als de omstandigheden verslechteren, hebt u waarschijnlijk regelmatige beoordelingen door uw arts om het probleemgebied te beoordelen. OldPain2Go® werkt als het indrukken van de brandalarm-resetknop. Je lichaam is zich bewust van de schade, veroorzaakt door het oude vuur en kan het alarm resetten om te stoppen met rinkelen en het zal automatisch opnieuw rinkelen om je te vertellen over een nieuw gevaar.

 

Waarom wordt mijn pijn erger en heb ik steeds meer pijnstillers nodig?

Als pijn voor het eerst wordt geactiveerd, vormt het een neuraal pad in je hersenen dat snel vervaagt als de pijn kortdurend is. Als de pijn echter aanhoudt, bouwt het een steeds sterker wordende neurale verbinding op, bijna als een neurale snelweg. Dit is dezelfde manier waarop we leren dingen automatisch uit te voeren, helaas leren we iets verkeerds. 

 

Ik heb deze pijn jarenlang verdragen, hoe kan het gaan in slechts enkele minuten?

Hoe langer je de pijn hebt, des te waarschijnlijker is het dat het niet langer een doel dient - je bent je ervan bewust - niets kan (medisch) worden gedaan en je arts schrijft pijnmedicatie voor. Dit zijn allemaal tekenen dat het oude pijnbericht overbodig is.

Het enige dat nodig is, is dat we je onderbewuste ervan overtuigen.

 

Ik heb veel verschillende bronnen van pijn, heb ik voor elk een aparte behandeling nodig?

Nee, de beoefenaar kan alles tegelijkertijd behandelen of de meest problematische aanpak eerst aan pakken en vervolgens vragen aan de anderen om hetzelfde te doen. Het kan meer tijd kosten, dus de beoefenaar moet van tevoren op de hoogte worden gebracht.

 

Ik heb fibromyalgie, werkt het voor mij ook?

Het is geen medische behandeling of een remedie voor een ziekte of aandoening, het is gewoon een herbeoordeling van de onbewuste processen die beslissen over de behoefte aan pijn en het niveau ervan. Het heeft gewerkt voor mensen met fibromyalgie. Het hebben van fibromyalgie is echter een aandoening waarbij de boodschap meestal nog steeds vereist is, hoewel, of misschien omdat, u probeert de pijn te negeren of erdoorheen te werken.

Lees hier Steven Blake's persoonlijke uitleg over hoe hij denkt dat de ziekte begint en wat je moet doen om ervan te worden bevrijd.

 

Ik heb een levenslange conditie. Zal de pijn verdwijnen?

Ja, het kan zeker! Het oude pijnbericht heeft zijn werk gedaan en u en de medisch deskundige op de hoogte gebracht van het probleem. Dat oude bericht kan worden verwijderd en nieuwe pijn toestaan om te komen als dat nodig is, om u te waarschuwen

voor een nieuw probleem of een verslechtering van de toestand.

 

Wat als er nog steeds een reden is om de pijn te behouden?

Heel eenvoudig zal het onbewuste het niet uitschakelen, omdat het onveilig zou zijn om dit te doen. Om dezelfde reden dat u de batterij niet uit een rookalarm haalt.

 

Welke redenen of omstandigheden zullen ervoor zorgen dat het niet werkt? Mits je gezond en rationeel bent - niet onder invloed van drugs en alcohol, kan het voor je werken - behalve waar er meer reden is om de pijn te behouden dan om het te verliezen.

Terwijl u een betere kwaliteit van leven krijgt zonder pijnvrij te zijn, zijn er dingen die u ook kunt verliezen, zoals; overheidsvoordelen, sympathie, hulp, steun en redenen om niet naar plaatsen te gaan - of dingen te doen die je niet wilt.

Hoewel je bewust kunt ontkennen dat een van deze je beinvloeden, is het je onbewuste dat beslist over de balans tussen pijn of pijnvrij.

De eenvoudige test is om deze vraag hardop te beantwoorden: Wil je vrij zijn van deze pijn? Als uw antwoord luid en duidelijk is, ja, dan werkt het waarschijnlijk voor u. Als je aarzelde of redenen of excuses bedacht, zou het misschien niet werken. Hoe dan ook, je beoefenaar kan je misschien helpen, breng dit ter kennis van haar. Vasthouden aan oude pijn is vergelijkbaar met het probleem van het verdoven van een gebied, het betekent dat nieuwe pijn niet opgemerkt en opgevolgd kan worden.

 

Waarom zou het alleen de pijn verminderen in plaats van te stoppen?

Dit is meestal een beperking die daar wordt geplaatst door uw gedachten en overtuigingen. Als je denkt dat pijnloos zijn, zou leiden tot meer schade of dat je zou vergeten dat je een probleem had, dan zou het alleen de pijn verminderen in plaats van het uit te schakelen. Soms zien mensen X-stralen of scanresultaten, dus overtuig uzelf ervan dat ze onmogelijk pijnvrij kunnen zijn met die hoeveelheid schade. Hopelijk kan je beoefenaar je daarover bijpraten!

 

Zou ik de oude pijn terug kunnen brengen?

We zullen u instrueren over het gebruik van taal en interne gedachten. Als we blijven zoeken naar de pijn die we verloren hebben, kan het je onderbewustzijn overtuigen om je opnieuw pijn te doen. Ook onze overdrijvingen kunnen de pijn intensiveren of maken het een groot probleem om te verwijderen. Neem de uitdrukking; “deze pijn doodt me”, en je kunt zien dat dit nooit waar is, maar het zal invloed hebben op hoe je je voelt.

 

Mijn pijn komt van een zeer traumatische gebeurtenis, maakt dat het moeilijker om zich te ontdoen van?

Ja, dat kan, maar niet noodzakelijk. Soms is de pijn een boodschap om iets niet meer te doen. Dit is de reden waarom, als we bijvoorbeeld van een paard afvallen, ons wordt gezegd er meteen weer op te gaan zitten, zodat we geen veiligheidsprogramma ontwikkelen dat ons pijn blijft doen, om ons te beschermen tegen grotere schade.

Praat met je therapeut die misschien andere vaardigheden heeft om je te helpen bij dat trauma. OldPain2Go® werkt ook op emotionele pijn dus u kunt uw therapeut naar de oplossing voor u begeleiden. Waarschuw ze van tevoren als je denkt dat je sterke emotionele problemen hebt die het probleem kunnen compliceren.

 

Is het hypnose?

Nee. Het proces is het eenvoudig opzetten van een ja-signaal en een directe discussie die u met uw eigen onbewuste onder leiding van de behandelaar zult hebben, er is geen trancestatus nodig.

 

Is het VEILIG?

Ja helemaal. Het werkt door dezelfde interne verwerking van je onbewuste dat je in leven houdt, je hart, je longen en elke andere cel in je lichaam. We maken het ons ervan bewust dat de pijn meer een probleem is dan dat het ons helpt. Je onbewuste maakt dan de beste keuze voor jou, en het heeft je al die jaren in leven gehouden.

 

Waarom is het niet goed bekend?

Mensen zoeken niet echt de hulp waarvan ze niet weten dat het bestaat en zijn daarom cynisch in het proberen ervan. Het is een beetje een vicieuze cirkel wanneer mensen niet van de gelegenheid gebruik maken, omdat het lijkt alsof niemand anders dat heeft gedaan! Alle studenten en cliënten van Steven Blake hoopten dat het zou werken, maar geloofden het niet echt, totdat ze het zagen gebeuren, en toen deden alle studenten het en hadden ze dezelfde resultaten.

 

Zijn er medische resultaten gepubliceerd?

Nee, en het is onwaarschijnlijk dat ze die ooit zullen hebben. Het meten van oude pijn is subjectief voor het individu. Zelfs als er een manier was, wordt dit werk momenteel uitgevoerd door individuen die geen onderzoeksfaciliteiten van meerdere miljoenen ponden kunnen opzetten. Het doel van Steven Blake om anderen te trainen is om de methode te krijgen en meer mensen te laten herkennen dat het echt werkt. In december 2018 zijn er meer dan 800 Practitioners en dat aantal stijgt snel. Wat onderzoek betreft, als je iemand kent of een academie die vrij onderzoek zou doen en het zou publiceren, staat Steven Blake open voor inspectie!

 

Wat vindt het medische beroep ervan?

 Steven heeft dit aan artsen getoond en ook op hen gedemonstreerd, die allemaal onder de indruk zijn geweest. Steven heeft echter alleen diegenen ontmoet die ruimdenkend genoeg zijn om contact met hem te maken. Hij heeft ook artsen en psychologen opgeleid die beoefenaars zijn geworden in OldPain2Go®.

 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427