Testimonials van cliënten

Constante nervositeit

Zolang ik me kan herinneren voelde ik me continue nerveus, zenuwachtig. Geen prettig gevoel om altijd maar mee rond te lopen. Een paar keer had ik al therapie gevolgd bij de ggz vanwege dingen die zijn gebeurd in mijn jeugd. Maar dit heeft niet mogen baten.

Bij Wilma voelde ik me meteen op mijn gemak. En in hypnose zijn voelt heerlijk. Ze heeft het probleem meteen bij de wortel aangepakt als het ware. Na 3 sessies voelde ik me veel rustiger, ontspannen. Ik kan nu ook veel beter slapen. En ik merkte al snel dat ik veel sterker in mijn schoenen sta! Ik laat niet meer zomaar over me heen lopen. En ik kan weer genieten van de kleine dingen in het leven.

 

 Marianne B. (58) Franeker

Artrosepijn

Ik heb artrose in nek en onderrug. Een poosje geleden las ik een folder van Wilma over Oldpain2Go en ik vond het verhaal bijzonder. Dat lichaam en geest samenwerken, daar stond ik eigenlijk nooit zo bij stil. Maar toen ik het verhaal las kon ik me daar wel in vinden.

Wat Wilma me vertelde, over hoe het nou eigenlijk zit met artrose, dat was nieuw voor mij. Daar stond ik wel even van te kijken!

Heel apart ook, de pijn was na de sessie meteen weg. Ik heb er sindsdien geen last meer van gehad.

 

Alie H. (52)  Leeuwarden

Hooikoorts

Ieder jaar weer hooikoorts. Rode, tranende ogen. Jeuk en snuiten. Ik zag er niet uit. 

Opgeblazen gezicht. Ik schaamde me rot. Pilletjes hielpen niet. Ik was er zo flauw van!

Ik ben bij Wilma geweest. En meteen na 1 sessie was het over! Echt meteen! Heel apart.  

Ben er ongelooflijk blij mee. Heerlijk!

 

 Bernadette K . (27)

Maagklachten

Wat een ervaring! Jarenlang had ik heel vaak last van onverdraaglijke pijn in mijn maag. De pijn was dan zo erg dat ik niet kon staan of zitten. Ook kreeg ik dan bijna geen lucht meer. Zo ben ik zelfs eens bij de EHBO terecht gekomen. Daarna via de huisarts naar specialisten.. Allerlei onderzoeken gehad. Hier kwam niets uit. 

Toen zag ik een flyer van Wilma en dacht ik, "waarom zou ik het niet eens proberen?" Dit is nu ongeveer een half jaar geleden. 

Na een hele fijne intake voelde het bij haar meteen vertrouwd. En na 1 hyposesessie heb ik nooit meer pijn in mijn maag gehad.

Wat een opluchting. Ik wou dat ik Wilma eerder had gevonden.

Thank You Wilma!

 

 Jack H. (33) Stiens

Hyperhidrosis (overmatig zweten)

Ik ben bij Wilma geweest vanwege mijn probleem met overmatig zweten. Zelfs in mijn winterjas had ik grote, natte plekken onder de oksels. En dat in de winter terwijl het koud was. Gewoon terwijl ik stil zat, zweette ik al.

Ik had al onwijs veel geprobeerd. Allemaal verschillende soorten deodorant en zelf middeltjes voorgeschreven gekregen door de huisarts. Allemaal tevergeefs. Dus ik dacht: "Het is tijd om wat anders te proberen".  

Na 1 hypnosesessie bij Wilma was mijn probleem zo goed als weg!

Had ik dit maar eerder gedaan. Het had me veel stress, schaamte en geld kunnen besparen. 

Wilma is een hele aardige, begripvolle vrouw die haar werk en haar cliënten heel serieus neemt. Ik ben van mijn jarenlange probleem af. Kan haar dan ook zeker aanraden.

Bedankt Wilma!

 

 Karin S. (27) Leeuwarden

Hooikoorts en allergie 

Ik had ieder jaar weer last van hooikoorts. Zo erg, dat ik soms een hele dag ziek in bed lag. Zo benauwd had ik het dan. Rode, jeukende ogen, snotteren en droge plekken in mijn gezicht. En de tabletjes van de huisarts hielpen niet. Toen in via, via hoorde dat Wilma me zou kunnen helpen, heb ik meteen een afspraak gemaakt.

Tijdens het gesprek kwam ze er vrij snel achter wat de oorzaak van mijn hooikoorts was. Ook kwam mijn allergie voor dieren te sprake. Die had ik namelijk ook. Meteen na die ene sessie was ik er van af! Dus ook van mijn allergie.

Sindsdien gaat het nog steeds goed. Superblij mee!

 

 Raymond V. (32) St. Annaparochie

Fybromyalgie 

Door de fybromyalgie en de vermoeidheid kon ik heel veel dingen niet meer doen. Wat ik heel erg vond. Tijdens het intakegesprek heeft Wilma me uitgelegd wat fybromyalgie eigenlijk is en dat de pijn uitgeschakeld kon worden (of verminderd). Na 1 sessie was de pijn een stuk minder maar nog niet helemaal weg. Ik kon gewoon terugkomen. Toen heeft ze nog een keer onderhandeld met mijn onderbewuste. En toen was het goed. Geen pijn meer! 

Na het verhaal van Wilma heb ik toch wel wat meer respect gekregen voor mijn lichaam. 

Hiervoor mijn dank. Ik zal zeker goed op mezelf passen.

 

 Janet C. (48) Leeuwarden

 

 

Praktijkgegevens:

 

Matters of the Mind Hypnotherapie

Wilma de Meer

Adres; Jouwsmastraat 7

8934 AX Leeuwarden       ((Vlakbij het MCL)

emailadres:praktijkmattersofthemind@gmail.com

mobiel: 0628226427